Cena 31 marzo

Cena in alta quota di sabato 31 marzo 2018

MENU’

  • Piccolo aperitivo di benvenuto con calice di bollicine e amuse-bouche

  • Asparago e uovo fritto

  • Cipolla caramellata in sfoglia con crema di grana e riduzione al balsamico

  • Riso Carnaroli con capesante, lime e burrata affumicata

  • Costoletta d'agnello alla senape con ratatouille di ortaggi di stagione

  • Zabaione alle mandorle con zuppetta di fragole alla menta

  • Caffè 4810

 

Il costo della cena è di € 50 trasporto e vini non compresi

Cena 29 marzo

Cena in alta quota di giovedì 29 marzo 2018

MENU’

  • Piccolo aperitivo di benvenuto con calice di bollicine e amuse-bouche

  • Tartare di bovino adulto Valdostano
    carne della macelleria Zoppo di Sarre

  • Uovo fondente con crema di fontina e polvere di cacao
    prodotto caseario proveniente dall’Az. Agricola Squinobal di Brissogne

  • Riso Carnaroli con asparagi, toma e nocciole
    formaggio della Centrale del latte di Gressan

  • Cappello del prete con purea di patate e carote
    carne della macelleria Racchio di Fénis
    patate di montagna provenienti dalla Vallata di Clavalité di Fénis

  • Semifreddo al pane nero con cioccolata calda
    pane prodotto dal panificio Moderno di Charvensod

  • Caffè 4810*
    miscela creata dalla ditta La Clavalité di Pollein


Il costo della cena è di € 50 trasporto e vini non compresi

Cena a 4 mani di sabato 24 febbraio

Sabato 24 febbraio cena a 4 mani

il nostro chef Federico Fava ospita Enzo di Pasquale
del Bistro' 900 di Giulianova Lido
...una nuova interessante collaborazione

 

  • Zuppetta di mais, tartare di trota di Lillaz e le sue uova

  • Capasanta e foie

  • Cipolla e baccalà

  • Agnolotti del plin di lingua al verde

  • Fumo di zenzero

  • Chiudi gli occhi e pensa a un pollo con patate

  • Caos calmo

  • Caffè 4810 con le nostre dolci frivolezze
    *miscela creata dalla ditta La Clavalité di Pollein

  

Il costo di tale proposta è di € 55 a persona trasporto e vini esclusi.

Prenota subito la tua cena qui.

Cena San Valentino 2018

La nostra cena di San Valentino in compagnia dell'azienda FERGHETTINA 

  • Zuppetta di mais, tartare di salmone affumicato e caffé
  • Macaron con caprino e pistacchio
  • Cubo di scamome alle nocciole
  • Tavolozza in un gambero 
  • Riso carnaroli Ideariso con cime di rapa, burrata e acciuga del Cantabrico 
  • Trota di Lillaz nei colori primaverili
    pesce allevato dalla Troticoltura Thomasset di Cogne 
  • Zuppetta di cioccolato bianco con fiori e frutti 
  • Caffè 4810 con le nostre dolci frivolezze
    *miscela creata dalla ditta La Clavalité di Pollein 

I vini della serata:

  • FERGHETTINA 
  • Franciacorta Brut
  • Franciacorta Rosè
  • Franciacorta Milledì

 

Il costo di tale proposta è di € 70 a persona trasporto e vini inclusi.

 

Prenota subito il tuo tavolo qui.

Dinner of the tradition February - April 2018

Dinner of the tradition our way - February - April 2018


MENU

  • Welcome aperitif with sparkling wine and finger-food

  • Salad of zander with leaves and fruits
    fruits and vegetables from Au Potager de Grand-mère, Fénis

  • Melting egg with PDO Fontina cream and cocoa powder

  • Buckwheat tagliatelle with fresh tomato and basil on mushroom cream

  • Tender steer with mashed potatoes and sprouting broccoli
    meat from the butchery Zoppo, Sarre 
    mountain potatoes farmed in the Clavalité Valley, Fénis

  • Mont Blanc
    flour produced by Valpi, Quart

  • Coffee 4810*
    blend created by La Clavalité, Pollein

 

The price of the dinner is 50 €. Wine and transport not included.

Dinner of the tradition December 2017 - January 2018

Dinner of the tradition - December 2017 - January 2018


MENU

 

  • Welcome aperitif with sparkling wine and finger-food

  • Venison carpaccio with purple cabbage and anchovy salad 
    vegetables from Au Potager de Grand-mère, Fénis

  • Alpine cheese fondue with caramelized pears and crispy black pudding 
    dairy product from the Az. Squinobal, Brissogne 
    meat produced by the butchery Racchio, Fénis

  • Carnaroli rice with Lillaz trout, thyme and roast gravy
    fish from the trout farming Thomasset, Cogne

  • Stewed cheek with potato and carrot purée 
    meat from the butchery Zoppo, Sarre 
    mountain potatoes farmed in the Clavalité Valley, Fénis

  • Brown bread semifreddo with hot chocolate
    bread produced by the bakery Moderno, Charvensod

  • Coffee 4810*
    blend created by La Clavalité, Pollein

 

 

The price of the dinner is 50 €. Wine and transport not included.

Dinner 23rd and 24th December 2017


Dinner 23rd and 24th December 2017

MENU 

  • Welcome aperitif with sparkling wine and finger-food

  • Salted cod carpaccio, purple potatoes, squid ink and polenta wafer
    vegetables from Au Potager de Grand-mère, Fénis
    flour from the mill Chappoz, Donnas

  • Fondue with caramelized pears and crispy black pudding 
    dairy products from the Az. Squinobal, Brissogne 
    meat produced by the butchery Racchio, Fénis

  • Chestnut noodles with pumpkin cream and toma cheese curls 
    cheese produced by Bianquin, Pollein

  • Noix of veal medium, pistachios and winter vegetables

  • Noce di vitello al rosa, pistacchi e verdure invernali
    meat from the butchery Zoppo, Sarre

  • Artisan panettone with its creams
    Christmas dessert produced by Loison, Vicenza

  • Coffee 4810
    blend created by La Clavalité, Pollein

 

The price of the dinner is 50 €. Wine and transport not included.

New Year's eve for our little friends

Sunday, 31 december 2017

New Year's eve for our little friends

 

  • Welcome aperitif: non-alcoholic fruit cocktail with home-made focaccia and pizza

  • Ham omelette

  • Lasagne in cartafata

  • Fontina cheeseburger, chips and delicious sauces 

  • Chocolate mousse with smarties

...all with water and soft drinks a go-go!

 

 

The price of the dinner, drinks and transport via snowmobile is € 47.

New Year’s Eve dinner

Sunday 31 december 2017
New Year’s Eve dinner at the Société Anonyme de Consommation

Goblet of Franciacorta Ferghettina Brut with:

  • Marinated Lillaz trout with goat cheese and apples 
    fish from the trout farming Thomasset, Cogne
    fruit produced by Tognan, Pollein

  • Our macarons

  • Finely minced veal with capers, sun-dried tomatoes and olives 
    meat from the butchery Zoppo, Sarre
     

...fishes in the fish tank...

  • Foie gras escalope with caramelized red fruits and pain brioche

CHAMBAVE MUSCAT – La Vrille

  • Carnaroli rice with saffron, fresh cheese, raw and cooked lime-scented prawn

  • Black pudding and potato ravioli with Savoy cabbage, hazelnuts and burgundy truffle
    meat from the butchery Racchio, Fénis
    potatoes farmed in the Clavalité Valley

BARBERA D’ASTI TRE VIGNE – Vietti

  • Confit piglet belly with broccoli cream and honey-glazed baby carrots
    meat from the butchery Zoppo, Sarre

NEBBIOLO PERBACCO – Vietti

  • Aosta Valley coffee
    Star anise white chocolate mousse, persimmon purée, almond crumble and pink peppercorn 

MOSCATO D’ASTI BIANCOSPINO – La Spinetta

  • Coffee 4810 served with our homemade pastries
    blend created by La Clavalité, Fénis


...and to conclude, after midnight:

  • lentils and pig’s trotter with Lambrusco Corte Manzini Modena

 

The price of the dinner is € 150, wine and transport via snowmobile included.

 

 

/